Onze unieke werkwijze

Koen Vlaeminck
Zaakvoerder en ‘perfectionist’

Koen doet zowel de slagerij als de winkel. Hij is het aanspreekpunt zowel voor de dagelijkse kost klant als de liefhebbers van onze Steaks van Wereldkwaliteit en het beste varkensvlees van het moment. Zijn werkwijze is uniek en iedere klant krijgt een VIP-behandeling. Koen is de vakman in huis en ieder stukje vers vlees wordt door hem afgesneden volgens de wens van iedere klant. Hij maakt tijd om samen met u de ‘juiste’ keuze te maken uit ons ruim assortiment aan wet-aged en dry-aged beef. Deze vleesrassen worden in grote en minder grote stukken tentoongesteld in onze super gekoelde frigo’s. Hiervan snijdt Koen het gepaste stuk(je) af. Waarna hij steevast vraagt. Wenst u dit vaccuüm ?
Alles begint en eindigt natuurlijk in het atelier, waar Koen soms tot in de late uurtjes, zorgt voor het dagelijks verwerken van het verse vlees.

Eric Vlaeminck
Medezaakvoerder en ‘creatieveling’

Eric heeft geen opleiding tot slager genoten, maar mag om vele redenen ‘een ambassador’ van de ambachtelijke slager genoemd worden. Zelfde bloed, zelfde passie. Alleen “onze rol” verschilt: Koen doet de beenhouwerij, Eric vooral in de winkel. Vrije tijd? De ideale gelegenheid voor Eric om na te denken over verbeteringen of vernieuwingen, bijvoorbeeld nieuwe vleessoorten. Hij zorgt ervoor dat de website up-to-date blijft, de facebookpagina regelmatig extra ‘vind-ik-leuks’ krijgt, waakt over het imago van de winkel, zorgt voor de juiste profilering via advertising in culinaire, culturele, sportieve en ‘goede doelen’ acties. Het mag gezegd: Eric en Koen vormen een prima tandem met één doel: de passie voor het vlees en de mensen. Daarmee verover je het hart van iedere carnivoor.

Aline ‘ons moe’
Steun en toeverlaat

Ons moe is van alle markten thuis, heeft 60 jaar ervaring en probeert iedere dag haar 2 zonen in te tomen. Zorgt voor lekker eten, helpt waar ze kan, opruimen kan ze als geen ander…Een onmisbare kracht voor ons.