IMG_3317

Vernieuwde Slagerij Vlaeminck (Herzele) houdt opendeur op 21 mei

Beste Hobbykok van Vlaanderen 2013 bereidt vleesspecialiteiten

Herzele: Slagerij Koen Vlaeminck heet voortaan Slagerij Vlaeminck en opent haar deuren voor iedereen op zaterdag 21 mei. De winkel onderging de voorbije weken een volledige metamorfose en daar hoort ook een nieuwe website en huisstijl bij. Specialiteit van het huis blijven de steaks van wereldkwaliteit. Je proeft ze tijdens de opendeurdag, want Beste Hobbykok van Vlaanderen 2013 Bram Bonamie komt ze bereiden.

Opendeurdag 21 mei, 11.00 – 19.00u

De vernieuwde Slagerij Vlaeminck ontdekken? Op zaterdag 21 mei kun je de nieuwe winkel bewonderen en een kijkje achter de schermen nemen, tot in het atelier. Beste Hobbykok van Vlaanderen 2013, Bram Bonamie, komt koken voor de fijnproevers van het betere vlees. Medezaakvoerder Eric Vlaeminck hoopt alvast op ruime interesse. “We verwelkomen echt iedereen: zowel vaste klanten, als mensen die gewoon een drankje willen drinken voor de gezelligheid. Vlees kopen kan vanaf dinsdag 24 mei, want dan gaat onze vernieuwde winkel weer gewoon open.”


Vernieuwde winkel, nieuwe huisstijl
Meer dan een maand werd er verbouwd in het pand in de Provincieweg in Herzele en het resultaat mag er wezen. De zaak kreeg een complete facelift en restyling, binnen én buiten, en heet voortaan gewoon Slagerij Vlaeminck. Broers Koen en Eric Vlaeminck lieten ook een nieuw logo ontwerpen en een nieuwe website ontwikkelen (www.slagerijvlaeminck.be) waarop je alle specialiteiten terugvindt.

Noterman – totaalconcepten uit Oudenaarde zorgde voor een feilloze coördinatie en perfecte afwerking van deze makeover. We willen Bruno Noterman en zijn team bedanken voor de fijne samenwerking. Net zoals Glenn en Sylvia van Eugene-and-Louise, want zij ontwierpen het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl.”

Steaks van wereldkwaliteit
Specialiteit van het huis blijven de steaks van wereldkwaliteit. Het beste rund, varken en lam van het moment, uit alle hoeken van de wereld. Dry of wet aged. Voorbeelden? Ierse Angus, Argentijnse Hereford, of Oostenrijkse Simmentaler. Duke of Berkshire, Duroc d’Olives of Iberico. Of een heerlijk stukje Agneau de Lait de Pyrénées of Pré-salés du Mont Saint-Michel.

Contacteer voor meer informatie

Eric en Koen Vlaeminck
Tel.: +32 (0)53 62 23 61 | GSM Koen: +32 (0)499 99 08 42
E-mail: koen@slagerijvlaeminck.be | Website: www.slagerijvlaeminck.be
Adres: Provincieweg 246, 9550 Herzele